Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

De slettede

fascination af det mystiske

Forfatterportræt af Sabine Hein

Ligesom kultklassikerfilmene Jurassic Park og A Nightmare Before Christmas kom Sabine til verden i 1993. Som forfatter skriver hun fortrinsvist for unge inden for de spekulative genrer som science fiction og horror. Dette kommer af en stærk fascination af monstre, fremmede verdner og mystik, som går helt tilbage til barndommen, der var fyldt med masser af bøger, film og tv-serier. Det er denne samme fascination, der driver og inspirerer hendes egne fortællinger den dag i dag. 

Når Sabine ikke skriver, arbejder hun fuldtid for et marketingbureau for at kunne forsørge sig selv og en guldhamster, der pt. ikke bidrager til betaling af regninger.

Ufoer. Rumvæsner. Udenjordiske racer.

De slettede

Thea Jacobsen er ikke i tvivl om, at det er fup, da hun med sin søster Alma og to studiekammerater tager til Velros Skov for at afsløre årets sammensværgelse. Alt, hun behøver at gøre, er at tage bedragerne på fersk gerning i dokumentaren til sit journaliststudie, og så står hele verden åben for hende.

Desværre går udflugten ikke som ventet. Et kraftigt, hvidt lys og en hjernelammende lyd slår dem alle omkuld, og da Thea vågner, er Alma forsvundet. Med hjælp fra den lyssky gruppe, kaldet Netværket, tvinges Thea nu på flugt fra organisationen UMBRA og dens sortklædte agenter, der jagter alle vidner til udenjordisk aktivitet.

Kan Thea nå til bunds i, hvad der skete med Alma, før UMBRA sletter hendes hukommelse for evigt?

Book a free session