Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Dukkernes ø

ord der giver liv

Forfatterportræt af K. L. Berger

Katja Laub Berger (f. 1986) er forfatter til mere end 20 romaner, oversætter, redaktør og foredragsholder. Hun har bl.a. udgivet dark fantasy bestselleren Sjælehenteren samt de efterfølgende bøger i serien, den stærke ungdomsroman Hvor jeg hører til og de prisvindende børnebøger om Den Mandige Elg.

Katja oplevede ordenes magi tidligt, da hun som barn havde behov for et sted at flygte hen. Fantasy var den første genre, der gav give et sted med ro og glæde, når virkeligheden ikke kunne. Siden da har kærligheden dog spredt sig til mange genre og har påvirket Katjas karriere som både boghandler, redaktør og forlagsejer.

Når Katja ikke arbejder – eller skriver – er hun nørd til fingerspidserne. Hun er husstandsmester i brætspil, elsker videospil som ”Until Dawn” og ”Dark Souls” og kan citere det meste af ”Aristocats”- og ”Milo Murphy’s Law”-dialogerne. Du finder hende desuden ofte i køkkenet, og hvis hun ikke er dér, kan du kigge i baghaven, hvor hun har en flok høns gående. De er naturligvis alle opkaldt efter nogle af Katjas egne stærke, kvindelige hovedpersoner.

gys for de hardcore læsere

Dukkernes ø

ADVARSEL: DU BØR MÅSKE SOVE MED LYSET TÆNDT, EFTER DU HAR LÆST DENNE BOG.

Her får du seks gys for børn og unge. Du møder døde aber, skræmmende dukker og får nye (gamle) venner. Hver gang bliver det lidt kedelige liv udsat for en god portion fantasi, for når alt kommer til alt: Hvad findes der så under sengen og ude i mørket?

Alle seks historier har LIX18 og er især til dig, der skal prøve at læse selv i 3. klasse. Men du må gerne være med, selvom du er yngre eller ældre. Gys har ingen alder.

Book a free session