Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mød Hi Reader på Fantasticon

juni 3 @ 9:00 - juni 4 @ 18:00

Hi Reader tager forlagets fantastiske titler med til Fantasticon den 3. – 4. juni i Støberiet. Lokalerne på Blågårds Plads 5 i København kommer til at huse årets mindste messe for vores vedkommende. Men vi glæder os ikke desto mindre helt vildt, og håber at se nogle af jer til et par hyggelige timer. Bestil dine billetter online og husk, hvis du er under 26 år, kan du komme ind gratis, hvis du tilmelder dig senest en uge før Fantasticon.*
* Begrænset antal billetter, så skynd dig på tasterne, hvis du vil have en gratis dag i fantasiens tegn.
Fordi messen er så lille, har vi valgt at sige at netop dén er perfekt til et nyt forsøg fra vores side. For hey – vi har det jo med at ryste posen sommetider. 😉
DRØMMER DU OM AT BLIVE UDGIVET FORFATTER?
Så gør noget ved drømmen, og få en unik mulighed for sparring på netop dit manuskript. På Fantasticon tilbyder vi alle forfatterspirer at de kan komme forbi med en printet A4side og få konstruktiv feedback på deres tekst.
Det foregår ved at du udvælger en A4side (Times New Roman str. 12 alm. eller halvanden linjeafstand og almindelige margin) som du printer ud. Det behøver ikke være starten af din bog, det kan også være et stykke fra kapitel 23, som du har problemer med.
Du kommer forbi vores stand med dit uddrag, og fortæller os lidt om dit projekt og hvorfor du har valgt netop det her uddrag til os.
Dernæst går Katja i gang med kuglepennen, læser og sætter kommentarer gennem din side. Ved afhentning kan du få en kort samtale, hvis du ønsker det – eller du kan blot hente din tekst. Vi er altid ærlige, konstruktive og ordentlige. Og du får din tekst med dig, så det er kun dig og os, der ser den.
Afleverer du din side inden kl. 12.00 kan du hente den igen efter kl. 15.00 samme dag. Afleverer du en side efter kl. 12 bliver du puttet ind, når det passer i planen, og efter aftale med redaktøren. Du må aflevere én side per dag.

Detaljer

Start:
juni 3 @ 9:00
Slut:
juni 4 @ 18:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://fantasticon.dk/

Arrangør

Fantasticon
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Støberiet
Blågårds Plads 5
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps

Book a free session