Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Inden det blå lys falmer

Bidt af fantasy

Simon Zander (f.1990)

Simon Zander (f. 1990) er bidt af fantasy. Han har altid drømt om at skrive, siden han læste om troldmandsskoler og drager som barn. En pandemi gav ham skubbet til at gå i gang. Han er en aktiv del af bevægelsen Dansk Fantasy, og han brænder for at skrive inden for de fantastiske genrer, samt at skrive inkluderende bøger, hvor især queer-personer bliver repræsenteret. 

Simon er uddannet inden for kommunikation og grafisk design og udkom i efteråret 2021 med sin debutroman, den dystopiske ungdomsfantasy ‘Inden det blå lys falmer’. 

I efteråret 2022 udkommer hans første bog hos Hi Reader, Sortørnens Øje – noget han ser meget frem til. Sortørnens Øje var det første manuskript, Simon skrev færdigt. Det er en high fantasy fortælling, som han har brygget på i baghovedet, siden han var 15 år gammel. 

moderne fantasy

Inden det blå lys falmer

Med blåkraften følger overmenneskelige evner, pligten til at forsvare den sidste by i verden og et liv i luksus. Men det er også en dødsdom. Fra du får den, er der præcis ét år til, at du skal dø.

16-årige Noël bor i Grå Zone, den fattige del af Azrone. Han drømmer om at få den berømte blåkraft, at blive hædret og gøre en forskel. Men blåkraften er forbeholdt de, der er så heldige at bo i Blå Zone.

En dag sker det utænkelige, og Noël har kun 365 dage tilbage at leve i. Var drømmen om blåkraften overhovedet værd at stræbe efter? Eller var det kedelige, trivielle liv at foretrække?

Nedtællingen er begyndt.

 

Inden det blå lys falmer er en dystopisk ungdomsfantasy.

Uddrag fra bogen

3 … 2 … 1 … 0 … Titus’ krop falder næsten umærkeligt sammen, da et skrig fl ænger sig ud gennem radioen. Kameraet bevæger sig kaotisk, mens tallene øverst på projektionen er begyndt at tælle ned på ny: 364 dage, 23 timer, 59 minutter og 57 sekunder. Et hav af mennesker flimrer forbi på himlen, små glimt af azurblåt blinker fra deres øjne, men før jeg kan nå at fæstne blikket ved nogen, er kameraet videre. Det søger efter skriget, der endnu kratter og skratter sig ud af radioen. Det finder sit mål og zoomer ind. Det suser ned i menneskemængden, hvor en kvinde vrider sig på stenene, mens alle omkring er trådt et skridt tilbage. “Vi har fundet den næste blåkraft!” bekendtgør Kommandanten. Blåkraft. Ordet giver genlyd i mit hoved, og jeg forsøger at ignorere den stikkende jalousi. Kvinden på jorden skriger. Hun har lukkede øjne, og blåt lys skyder ud fra hendes underarme.

Book a free session