Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Manuskripter

Har du også en bogdrøm, du vil udleve?

Så er Hi Reader måske forlaget for dig.

Som uafhængigt forlag vil vi gerne være med til at præge den danske litteraturscene og ikke mindst sørge for, at litteraturens magiske verden bliver ved med at eksistere – både hos de unge læsere, og når uddannelser og de første job suger energien ud af os alle. Vi er ikke bange for debutanten eller for litteratur, der gør ondt, men udgiver bøger, der underholder, lærer, udvikler og skaber bogdrømmens vingesus.

betalaeser-redaktoer-manuslaesning-2

Det vigtigste først

Hvad er en god bog?

En god bog kan være hvad som helst, men overordnet set leder vi efter manuskripter, der har originalitet, humor, spænding og en god historie. Samtidig betyder det meget for os, hvem du er som forfatter. Vi ønsker at arbejde med folk, der brænder for at fortælle de gode historier og slet ikke kan lade være med at dele ud af deres fantasi.

Har du en god historie?

Vi udgiver kun skønlitteratur (dog ikke lyrik og novellesamlinger) og modtager kun hele værker, så gennemarbejdet som muligt. Hi Reader udgiver bøger til børn og unge, samt unge voksne, inden for alle skønlitterære genrer.

Som forlag vurderer vi, om vi kan tilbyde at udgive manuskriptet under de bedste vilkår for dig og din bog. Vurderingen sker først og fremmest på baggrund af manuskriptets kvalitet, men også på forlagets øvrige program og kapacitet.

Procedure ved indsendelse

Når du sender dit manuskript til os, beder vi dig om også at sende et følgebrev. Her skal du beskrive dit manus, målgruppe og sætte et par ord på dig selv. Vi modtager kun manuskripter på e-mail (vi forsøger nemlig at redde regnskoven, ét manuskript ad gangen).

Sådan foregår det

Du sender følgebrev og manuskript til os (husk at læse vores FAQ først) på info@hireader.dk. Når vi har modtaget din mail med følgebrev og manus, får du en kvittering på e-mail senest 48 timer efter modtagelsen. Vi bestræber os på at læse og vurdere dit manuskript så hurtigt som muligt, og du vil som oftest få svar maks. 2 uger efter, du har modtaget kvittering for modtagelse. I pressede perioder – og hvis manuskriptet er godt – kan vi finde på at sende dig en foreløbig mail, hvor vi beder om ekstra tid til at læse resten. Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil vente de par uger ekstra på os.

Tilbyder vi dig en udgivelse på forlaget, følger der kontraktskrivning og en redaktionel proces med alle involverede. Vores redaktør sidder i huset og tager sig af alle manuskripter, mens vi hyrer betroede korrekturlæsere og grafikere til hver enkelt opgave.

Hvis vi desværre ikke kan tilbyde dig en kontrakt, vil du modtage en kort, skriftlig afgørelse – som oftest med nogle punkter, hvor vi kan se, at der er plads til forbedringer. Vi har desværre ikke mulighed for at give en lang begrundelse for et afslag, hverken på mail eller telefon.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan påtage os ansvar for tilsendt materiale, og at vi ikke sender manuskripter og andet materiale retur.

Book a free session