Se vores udvalg af bøger i webshoppen 📖

Presse

spred budskabet

Hi reader

Du finder pressemeddelelser og bogforsider herunder. Klik på billedet for fuld størrelse. For forfatterbilleder bedes du kontakte de enkelte forfattere direkte. Forlaget stiller gerne op til interviews m.m. Send os blot en mail på info@hireader.dk.

Er du bogblogger?

Er du indehaver af for eksempel en god Instagram profil eller en YouTube kanal, hvor du anmelder bøger, er du velkommen til at skrive til os. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke automatisk sender alle bøger til alle bloggere og anmeldere. Hver bog behandles forskelligt og med et anmelderkorps, der passer til netop den enkelte bog, og vi forsøger at variere mellem de mange bloggere i branchen.

Vil du være en del af vores bogbloggerliste, kan du sende os en mail med navn, links til relevante sociale medier og lidt om dig/din læselyst. Du bedes også skrive, hvor længe du har anmeldt bøger.

Vi sender ikke bøger uopfordret og vil altid tage kontakt til dig på forhånd for at høre, om du er interesseret, samt hvilken adresse vi i så fald skal sende bogen til. Du behøver derfor ikke sende din adresse med det samme.

Kontakt os

For spørgsmål, interesse eller andet, er du altid velkommen til at hive fat i os. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om din forfatterdrøm, dine bogønsker eller hvad du ellers har på hjerte.

Book a free session