Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Tilflytterne

Fantastiske læseoplevelser

Forfatterportræt af Elisabeth Hjartdal

Elisabeth er vinder af vores manuskonkurrence og debuterer på Fantasyfestivalen 2023 med “Tilflytterne”. Hun har altid skrevet. Hun kan simpelthen ikke lade være! Lige nu er hun optaget af genren dystopisk science fiction, men hvem ved, hvad fremtiden bringer? Uanset hvad knokler hun for at skabe fantastiske læseoplevelser.

Når Elisabeth ikke sidder fordybet i sin skrivning og arbejder på sin forfatterdrøm, snakker hun med andre om skrivning. Okay. Hun laver også andet. Blandt andet er hun i gang med at færdiggøre sin universitetsuddannelse i dansk. Hun går også højt op i at passe på sit mentale helbred og deler mere og mere af denne rejse på Instagram. Sidst, men helt sikkert vigtigt, er hun er helt vild med kaniner og ejer nu to forskellige slags sommerfuglekjoler.

Mellem engle og tilflyttere

Tilflytterne

Solen er død. En krig har destrueret den.

Jeg er en af de få, der kan overleve i den verden, der er tilbage. Men jeg drømmer om mere end det. Jeg vil leve livet, ikke bare overleve dagen. Desværre er det noget nær umuligt for én som mig.

For Engle.

Dét er, hvad dusørjægere og patruljer fra millionbyen Heliopolis kalder mig. En Engel. Det pæne navn skjuler den mindre pæne sandhed: At jeg er en ejendel, et bytte – og fanger de mig, udleverer de mig til dem, der er skyld i krigen.

Til Tilflytterne.

Tilflytterne er første bog i serien Efter Krigen om Solen af den spirende forfatterstjerne, Elisabeth Hjartdal.

Book a free session