Drømmer du om at færdiggøre din bog? Så er det Hi Writer du skal have fat i. 📖

Om forlaget

Stort og småt

Hi reader

Hi Reader brænder for den gode historie. Vi udgiver primært bøger til børn, unge og unge voksne. Vi plejer selv at kalde vores målgruppe for ”alle mellem 10 og 30 år – og de, der synes, det er for kedeligt at blive voksen”.

Vi holder af den gode fortælling

Vi udgiver dansk kvalitetslitteratur inden for alle genrer. Som uafhængigt forlag vil vi gerne være med til at præge den danske litteraturscene og ikke mindst sørge for, at litteraturens magiske verden bliver ved med at eksistere – både hos de unge læsere, og når uddannelser og de første job suger energien ud af os alle. Vi er ikke bange for debutanten eller for litteratur, der gør ondt, men udgiver bøger, der underholder, lærer, udvikler og skaber bogdrømmens vingesus.

Mød os på forlaget

På forlaget er vi fast to medarbejdere, Katja Berger og Thomas Arnt. Vi er begge forfattere og har hver især erfaring med forlagsbranchen. Katja er vores faste in-house redaktør, pressemedarbejder og tekstforfatter – og så er hun i øvrigt kontormester i kalenderhåndtering og koordination. Thomas tager sig af den kreative, skæve vinkel, salg og har fået husprisen for Praktiske Gris flere år i træk.

Under enhver bogproces hyrer vi derudover altid betroede korrekturlæsere og grafikere, udvalgt til hver enkelt opgave.

Kage, høns og bøger

Katja har blandt andet arbejdet som boghandler, redaktør og marketingmedarbejder. Hun har indtil videre seks år som selvstændig freelancer i bogbranchen bag sig, hvor hun har arbejdet fast med forlag som Palatium Books og Hoi Forlag samt redaktions- og marketingarbejde for mere end 400 forfattere. Hun er desuden selv forfatter til mere end 20 udgivne bøger i Danmark og udlandet.

Når Katja ikke arbejder – eller skriver – er hun nørd til fingerspidserne. Hun er husstandsmester i brætspil, elsker videospil som ”Until Dawn” og ”Dark Souls” og kan citere det meste af ”Aristocats”- og ”Milo Murphy’s Law”-dialogerne. Du finder hende desuden ofte i køkkenet, og hvis hun ikke er dér, anbefaler vi, at du kigger i baghaven, hvor hun har en flok høns gående. De er naturligvis alle opkaldt efter nogle af Katjas egne stærke, kvindelige hovedpersoner.

Forlags-erfaring
Redaktør-erfaring
Forfatter-erfaring
Kagespisnings-erfaring

En digital gøgler

Thomas har ud over 11 bogudgivelser inden for børne- og ungdomslitteratur stor erfaring med kreative løsninger og idéer til, hvordan man kan markedsføre sine bøger. Han har tidligere lavet radio, spillet teater, optrådt med bands og har det generelt godt på en scene med en mikrofon i hånden. Derudover har han undervist unge i kunsten at skrive en god historie og holdt foredrag om at sælge sine bøger på bogmesser.

Når Thomas ikke sidder og finder på nye, skæve historier, bruges tiden på at lave underholdning på sociale medier. Der går ikke en dag, uden nye idéer til videoer, som kan omhandle alt fra bøger til film, tegneserier og musik, sprøjtes ud.
Thomas’ interesseflade er stor, men hans største passioner er filmmonstre og klassisk fantasy. Siger du “Dragonlance” til Thomas, så kan du godt forvente, han lyser op som et juletræ og kaster sig ud i et længere foredrag.

Scene-erfaring
Markedsførings-erfaring
Netværks-erfaring
Farhumor-erfaring

Book a free session